Golflangeleedcourse in Koksijde speelklaar

Bij de ingebruikname van de Langeleedcourse met 18 holes hoort natuurlijk een officiële foto. Van links naar rechts herkent men ondervoorzitter KGTH Philippe Cammaert, golfsecretary Jan Deramoudt, burgemeester Marc Vanden Bussche (tevens voorzitter van KGTH) schepen Stéphanie Anseeuw (in de paragolfer) met haar zoontje Storm Vandaele aan de afslag, vervolgens schepen Albert Serpieters, schepen Dorine Geersens, schepen Dirk Dawyndt en captain men KGTH Yvan Heughebaert. (CJK)
Redactie KW

“Koksijde Golf ter Hille gaat in het milieu van de golfwereld door als de meest groeiende golfbaan en -club”, aldus een trotse burgemeester Marc Vanden Bussche, ook voorzitter van de Golfclub Koksijde Golf ter Hille.

De club telt niet minder dan 863 actieve leden, van wie 424 Koksijdenaars. Met 56,20% zijn de 50-plussers het sterkst vertegenwoordigd. De eigenlijke golfbanen zijn vanaf nu volledig voltooid. De greenkeeping heeft immers vanaf 1 mei het licht op groen gezet voor het gebruik van alle 18 holes van de Langeleedcourse in Koksijde Golf ter Hille (KGTH)! Koksijde Golfclub Ter Hille beschikt vanaf nu dus over de Hazebeekcourse (9 holes) en de volledige Langeleedcourse (18 holes). Zaakvoerder Jeroen Nuytten zal de uitbating van het clubhuis, zowel brasserie als restaurant starten in het weekend van 20 tot 22 juni. Hetzelfde geldt voor de clubshop met Jimmy Kluits en Silvester Vermoote. Inmiddels zijn ook de werken voor de aanleg van de parkeerzone langs de Hof Ter Hillestraat in de laatste rechte lijn. Het eerste gedeelte van de laan is verbreed en de nodige parkeerzones zijn aangelegd. Verder hoopt men tegen 21 juni ook klaar te zijn met de inrichting van het secretariaat, de kleedkamers en de opslagplaatsen voor het golfgerief.

(CJK – foto CJK)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier