Elfje Willemsen en co zoeken nieuwe bobsleecollega

Redactie KW

De Belgische bobsleevrouwen zijn op zoek naar nieuwe atleten. Elfje Willemsen, uithangbord van de Belgian Bullets, lanceert donderdag een oproep om versterking.

“Ben jij van nature sterk, explosief, snel en heb je vooral een goede dosis lef! Aarzel dan niet om ons te contacteren”, melden de Bullets. “Wij zoeken namelijk nieuwe remmers. Zoals jullie wel weten zijn we in 2007 begonnen met een succesverhaal. In 2010 werd onze droom werkelijkheid, een 14de plaats op de Olympische Winterspelen in Vancouver. Deze droom groeide uit tot een fantastische zesde plaats op de Olympische Spelen in Sochi. Wie weet wat volgt er in 2018?”

Om hun sport te laten groeien, zoeken de bobsleevrouwen nieuwe atleten. “Je hoeft geen topsporter te zijn, misschien heb je wel verborgen talenten waarvan je niet wist die te hebben”, klinkt het. “Wie weet sta jij wel op de volgende Olympische Spelen!”

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via elfje.willemsen@telenet.be. West-Vlaamse sportieve dames met ambitie weten dus wat hen te doen staat…

(Belga/FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier