Eerste wedstrijd voor Vaste Vuist Lauwe op C-niveau succesvol

Vaste Vuist Lauwe, met vlnr Laïs Vanackere, Tiany Labarque, Luna Ovaere en Lara Vanackere, leverde een stevige prestatie. © DD
Redactie KW

Op zaterdag 4 februari hadden de meisjes toestelturnen C11 van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe hun eerste provinciale wedstrijd in Hoogstraten.

Wegens onvoorziene omstandigheden kon de organiserende club geen brugopstelling plaatsen. Gelukkig ging de wedstrijd wel nog door op de sprong, balk en vloer. De dames van Vaste Vuist Lauwe toonden hun mooie oefeningen en het harde werken werd beloond met een mooi resultaat in het open Vlaams klassement. Lara Vanackere behaalde een 8ste plaats, Luna Ovaere werd 11de, Lais Vanackere 29ste en Tiany behaalde een 40ste plaats en dit alles op een totaal van maar liefst 87 deelnemers.

Fay Vanden Nest (C14) kwam op zondag 5 februari in actie. Fay ging van start met een mooi afgewerkte balkoefening. Jammer genoeg kon ze die lijn niet doortrekken aan vloer. Ze ging er volledig de mist in. Gelukkig kon Fay zich op sprong herpakken en kon zo toch wat punten goedmaken. Ze werd 18e op 38 deelnemers in het open klassement.

(DD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier