Eerste editie van zomers dubbeltornooi bij TC Moorslede

Redactie KW

Aan de oevers van de visvijver op site Grimmertinge kon je van 6 tot 21 juli terecht op de pleinen van TC Moorslede voor een stevig spelletje dubbeltennis. Het XperienZ dubbeltornooi had alles om een geslaagd tennistornooi te worden. Een nieuw outdoorcourt en een zomerse ontmoetingsplaats voor de tennisliefhebber.

“De weergoden waren de club goed gezind en dagelijks kon er gespeeld worden en nadien nagekaart worden bij een heldere hemel. De wedstrijden konden mooi gespreid worden”, zegt medewerker Gert-Jan Hovaere. “Voor de allereerste editie schreven zich maar liefst 111 koppels in, een aantal waar we trots op zijn, wetende dat er op dat moment heel wat concurrentie van andere tornooien is.”

“Ook heel wat leden speelden mee en een thuiszege was er voor vader en zoon Alexander en Noah Vanwalleghem, die in Dubbel Heren 2 de finale wonnen. Tanja Verbinnen en Wendy Vroman bereikten de finale in Dubbel Dames 5, Isabelle Vandenbussche in Dubbel Dames 3, Sven Schoutteten deed hetzelfde in Dubbel Heren 3 en Marino Bardyn moest zijn meerdere erkennen in Dubbel Gemengd 5 aan de zijde van Natalie Declercq. Kortom op alle vlak een meer dan geslaagde editie die smaakt naar meer.”

(AV – foto AV)