Een mooie afsluiter voor Somival 2

Redactie KW

Tijdens dit weekend werd de laatste speeldag afgewerkt van Regio Zuid Nederland in Roermond. Somival 2 speelt in de derde klasse. De titel was niet meer haalbaar maar voor de tweede plaats zag het er erg goed uit.

Niet verliezen in de eerste wedstrijd tegen de derde in de stand GP Bulls 5 betekende mathematische zekerheid voor die tweede plaats. Na een aarzelende start werd er uiteindelijk vlot gewonnen met 8-3. Nu de tweede plaats zeker binnen was en er nog twee wedstrijden moesten afgewerkt worden kon er vlot geroteerd worden waardoor elke speler aan de bak kon komen. Dit legde Somival geen windeieren want de volgende twee partijen werden nog vlotter gewonnen: tegen Koprol Quick Sticks 2 met 12-3 en tegen BISO ’65 4 met 13-2. In de eindstand werden aldus 34 punten gescoord.

Op onze foto herkennen we vooraan Andres Van Herreweghen, Arne De la Marche, Yasin Kahya, Pieter Bulkmans, Sander Van Belleghem en Defke Van Den Abbeel, achteraan Ophélie Laurent, Thomas Dielens, Koenraad Lenoir (coach en scheidsrechter) en An Vanheusden (coach). An Vanheusden en Koenraad Lenoir (spelers van Somival 1) mochten bij afwezigheid van Hilde Vanhauwaert en Kenny Verbraekel de coaching waarnemen.

Een mooie afsluiter van een mooi seizoen dus. Volgend seizoen is er slechts één ambitie, kampioen spelen en promoveren naar de tweede klasse. Toch nog een positieve nooit voor de e-hockey bij Somival.

(YVW/foto YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier