Dubbele reekszege voor Jurgen Wybo, Jens De Kegel en Kelly Debruyne

27/06/16 om 10:24 - Bijgewerkt om 10:24

Op de motorcross van MC De Kleiduivels in Oostkamp verschenen het voorbije weekend niet minder dan 315 piloten aan de start. Enkele West-Vlamingen presteerden bijzonder sterk in eigen huis.

Jurgen Wybo (Sint-Eloois-Winkel/Lichtervelde) was beresterk bezig bij de Internationalen, de koninginneklasse. In beide reeksen nam Wybo kopstart en leidde van start tot finish. Bij aankomst balde hij dan ook meer dan verdiend het vuistje en mocht met de hulde voor de derde maal in korte tijd op het hoogste schavotje met de bloemen. Michael Dekeyser (Ruiselede) werd tweede in totaal bij de Internationalen Open B. Greg Demeulemeester (Kerckhove) werd eindwinnaar bij de Nationalen MX2. Hij schreef de eerste gezamenlijke reeks MX2 en MX1 op zijn naam en werd vijfde als derde MX2 in de tweede manche. Stanley Verstraete (Zerkegem) mocht mee naar de hulde bij de Nationalen mx2. De spektakelboy bij uitstek werd dubbel tweede en ook tweede MX2 in de eindstand.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!