Drie kampioenen gevierd bij Eclair Hockey

De scholieren van Eclair Hockey hebben al hun wedstrijden gewonnen en pakten de titel, vooral op basis van hun teamspirit. (Foto FRO)
Redactie KW

Sinds Eclair Hockey zich met eigen clublokaal gevestigd heeft aan de Konterdamkaai, naast het ziekenhuis AZ Damiaan Oostende, blijft de hockeyclub steeds groeien en bloeien.

Het aantal leden stijgt voortdurend en sportief wordt er op hoog niveau gepresteerd. Vrijdagavond, tijdens het eindeseizoensfeest met 150 aanwezigen, mochten drie kampioenenploegen gevierd worden: de eekhoorntjes meisjes, de eekhoorntjes jongens én de scholieren.

Het seizoen zit er nu wel volledig op bij Eclair Hockey. Elk vrijdag in juli en augustus is er gratis ‘summerhockey’ van 18 tot 20 uur voor kinderen tot 13 jaar en van 20 tot 22 uur voor jongeren boven de 13 jaar. Van maandag 25 tot vrijdag 29 augustus is een professionele stage gepland met topspeler Jerome Dekeyser als gastcoach. Op zaterdag 6 september organiseert Eclair Hockey een opendeurdag, met gratis try-out en initiaties voor geïnteresseerden. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier