Dit weekend twee teams in de halve finales van de interclubeindronde

13/06/17 om 15:03 - Bijgewerkt om 15:02

Er zijn al enkele provinciale kampioenen bekend en ook in de andere reeksen nadert de gewestelijke interclubeindronde de finale fase. Een overzichtje van de overgebleven streekploegen. De heren 6A van KTC De Egelantier uit Kortrijk poseerden met plezier voor onze fotograaf.

Dit weekend twee teams in de halve finales van de interclubeindronde

De heren 6A van KTC De Egelantier met v.l.n.r. Frederik Hiergens, Alexander Lhoest, Marc Heirman en Sebastien Vervisch. Piet Lemeire, Tom Craeynest, Wim De Wulf en Wout Boussen ontbreken. © Foto JVGK

De heren 6A van KTC De Egelantier beten in de halve finale met 2-4 in het zand tegen Center Court Ruiselede A.

De dames 35/3 A van Markse TC boekten een 3-3-gelijkspel tegen TC Yper B, maar dankzij 6-8-winst in de sets ontvangen ze komende zondag in de halve finale TC Logan A.

Van TC Avelgem rest er nog één interclubploeg. De heren 35/5 haalden het met 2-4 van TC Staden en staan zaterdag in de halve finale tegenover TC Logan A.

Tot slot mogen de jongens U15/4 C van KGTC Zwevegem zich opmaken voor de finale op zondag 25 juni tegen KTC Brugge A na een 2-1-zege tegen TC Tip-Top A.

(DB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!