Damon Ingels is beste junior MX2 in Tessenderlo

07/08/17 om 11:44 - Bijgewerkt om 11:43

VJMO & MCLB waren op 5 en 6 augustus te gast in de provincie Limburg in Tessenderlo bij de Kempendrivers op het terrein Oosterbergen. Na een hevige wolkbreuk op zaterdagavond werd het circuit herschapen in een modderpoel, maar door de stralende zon op zondag werd het algauw goed berijdbaar en kon alles normaal doorgaan. Voor alle categorieën stonden proeven voor het BK te betwisten.

Bij de Internationalen MX1 werd het een dubbele reekszege van David Segers, de leider in het kampioenschap. Mede door de pech in de tweede reeks van zijn grootste opponent Wietse Brackman, die in de eerste reeks tweede werd, neemt de sympathieke Oost-Vlaming ruim de leiding. Maarten Govaert (Oostrozebeke) werd tweede in de eindstand met de vijfde en derde plaatsen. Torpjurn Van Hoe (Oeselgem) mocht mee naar de hulde als derde op het podium na zijn dubbele vierde plaats. De top vijf werd volgemaakt door Jurgen Wybo (Lichtervelde) met de zesde en tweede plaatsen, en Jorne Tytgat (Kerckhove) die beslag wist te leggen op de derde en vijfde plaatsen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!