Caroline Cool pakt vijfde titel in zes seizoenen strandkrachtbal in Oostduinkerke

De damesfinalisten met staand in het midden de winnaars Caroline Cool en Jasmien Vandebruwaene samen met enkele organisatoren. © JV
Redactie KW

Zaterdag werd in Oostduinkerke de finale van het strandkrachtbal gespeeld.

Bij de vrouwen won Caroline Cool samen met Jasmien Vandebruwaene (beiden Sint-Michiels). Ze waren sterker dan Charlotte D’Hoore/Mara Barbiaux (Sint-Michiels) en Gwenny T’Jonck/Mieke Vandaele (Ichtegem). Meteen de vijfde titel op zes seizoenen voor Caroline Cool die voor het eerst aantrad met haar nieuwe partner Jasmien.

De finalisten met v.l.n.r. scheidsrechter André Van Deynse, winnaar Branco Lierman, Alexander D'Hoore, winnaar Robin Grieve, Jonathan D'Hoore en scheidsrechter Luc Demeulenaere.
De finalisten met v.l.n.r. scheidsrechter André Van Deynse, winnaar Branco Lierman, Alexander D’Hoore, winnaar Robin Grieve, Jonathan D’Hoore en scheidsrechter Luc Demeulenaere.© JV

Bij de mannen werd het een Brugs onderonsje. Robin Grieve en Branco Lierman wonnen van hun clubgenoten Alexander en Jonathan D’Hoore, nadat ze vorig seizoen de finale verloren. Wouter Bentein en Bart Ampe (Menen) behaalden de bronzen medaille.

(JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier