Broers Valcke scoren op motorcross in Oostrozebeke

15/05/17 om 10:45 - Bijgewerkt om 10:45

M.C. De Verre Ginstecrossers mocht dit weekend een pak toeschouwers en piloten verwelkomen Dylan Boussy-Jens Mans toonden zich opnieuw zegezeker bij de Zijspannen waar Olivier en Gauthier Valcke in hun eigen achtertuin de beide B-reeksen domineerden.

Dylan Boussy-Jens Mans uit Koekelare en Westerlo lieten er geen twijfel over bestaan wie momenteel de vaandeldragers zijn bij de Zijspannen. In de kortste keren rukten ze op naar de leiding in beide reeksen. Er ontwikkelde zich een harde strijd met Bert Soetaert-Dimitri Vandeursen (Oostrozebeke-Maldegem) die kopstart namen en als derde en tweede onder de geblokte vlag kwamen en tweede werden in de eindstand A. Mathieu Verbrugghe-Michael Dhondt nog een van de thuisrijders en organisator van de cross, finishten in de eerste reeks als tweede en kenden pech in de slotmanche. Kenneth Dierckens-Gianni Dhondt (Wingene-Tielt) werden derde in groep A met vijfde en d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!