Boksgala met Delfine Persoon en Yves Ngabu in Gits

Redactie KW

Op zaterdag 27 september vindt er in de sporthal van Gits een boksgala plaats. De profs Yves Ngabu en Delfine Persoon zullen voor spektakel zorgen. De omlijsting wordt verzorgd door een zevental amateurkampen.

Na 2010 vindt opnieuw een boksgala plaats in de Gitse sporthal Ogierlande. Delfine Persoon, die net als trainer-coach Filiep Tampere in Gits woont, dient er Judy Waguthii te bekampen. Deze heel harde tante is momenteel Kampioene van Afrika. Yves Ngabu neemt het op tegen Antoine Boya. Deze ervaren bokser won zijn laatste vijf profkampen vol overtuiging en was al winnaar van het Toernooi van Frankrijk.

Bij de amateurkampen staan verschillende boksers van BC Lichtervelde op het programma, zoals Keandro Vandenberghe, Bledor Trezhnjeva, Cisse Haelewyn, Miguel Ameye, Denis Rosesu en Anna Beuselinck.

Kaarten voor dit treffen, dat aanvat op zaterdag 27 september om 19.30 uur, kunnen in voorverkoop aangeschaft worden in de sporthal van Gits, in muziekcafé Yin-Yang, café De Boksneuze, bij West-Flanders Motorbikes en in feestzaal Ten Bogaerde.

(JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier