Bart Maene en Anne-Marie Danneels winnaar in Knokse strandloop

Ellen Verhoeven, winnares Anne-Marie Danneels, Sophie Vanbiervliet met zoon Charlie Stockman, schepen Daniel De Vlamynck en vertegenwoordigers van sponsor Carrefour. © DM
Redactie KW

Op vrijdag 17 juli 2015 vond aan de Carrefour Market de strandloop van Knokke plaats. Bart Maene won bij de mannen. Anne-Marie Danneels was de snelste bij de vrouwen.

Er waren 958 deelnemers. 192 Dames en 239 heren kozen voor 5 km. 102 Dames en 425 heren waagden zich aan de 10 km. Op de 2 km speciaal georganiseerd voor de kids waren er 96 enthousiaste deelnemertjes.

Bij de heren ging de overwinning op de 10 km overtuigend naar Bart Maene. Frederik Sleutel en Kevin Bonnaerens vervolledigden het podium. Yves Depoorter werd op 6de plaats eerste Knokke-Heistenaar, Steve Hauspie finishte als 7de. Op de 5 km was de overwinning bij de heren weggelegd voor Davy Stieperaere.

Bij de dames ging de zege op de 10 km andermaal naar een autoritaire Anne-Marie Danneels. Sophie Van Biervliet en Elly Verhoeven vervolledigden het podium. Op de 5 km ging de zege naar Lies Deruddere.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier