Ayoub Nefzi en Islam Teffah blikvangers op boksgala van Ingelmunster

Redactie KW

De 34-jarige Ayoub ‘Prince’ Nefzi en de 32-jarige Islam Teffahi zijn zaterdag 7 februari de blikvangers op het boksgala van Ingelmunster. Er staan vijf profkampen op het programma, naast zes amateurkampen.

“De ticketverkoop loopt heel goed. Geen wonder met een dergelijke attractieve affiche”, stelde organisator Marnix Dujardin vrijdagavond tijdens de persvoorstelling. “De kamp tussen superwelters Ayoub Nefzi en Islam Teffahi spant natuurlijk de kroon. Dat wordt een pittig iets. Teffahi telt ondertussen al 14 zeges, waarvan hij er 5 won met KO. Nefzi won al 23 kampen, waarvan 4 met KO. Beiden hebben hun roots liggen in Tunesië, waar ze als amateur al tegen elkaar uitkwamen. Als ik hun respectievelijke managers Renald De Vulder en Rudi Compernol mag geloven, zal dit een zware en schitterende kamp worden.”

Sebastien Steen

“De eerste voorziene tegenstander van Hedi Slimani, Andrea Carbonello, heeft afgezegd wegens een blessure aan de hand. Wij legden ondertussen Nagy Zsolt vast, een meer dan volwaardige vervanger. Tijdens onze meeting wordt er ook gevochten voor het Vlaams kampioenschap. Ahmed Boussaidi en Omar Bouchentouf tekenen hiervoor present. Man van de streek, Sebastien Steen, komt in Ingelmunster uit tegen Horvath Ambroz. Voor Meriton Karaxha zoeken we nog een opponent. Ik ben er bijna zeker van dat we op 7 februari alle beschikbare kaarten, zo’n 1.100, aan de man zullen brengen. Het boksen leeft nog steeds in Ingelmunster.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier