Arne Dierckens wint voor eigen volk

21/06/15 om 21:42 - Bijgewerkt om 21:42

Zaterdag 20 juni kwamen liefst 125 jeugdrijders aan de start en 77 Pitbikes en Brommers, een nieuw jaarrecord, maar ook op zondag 21 juni was het druk achter het starthekken met iets minder dan 400 piloten. Onze West-Vlaamse rijders kwamen goed uit de slag onder heel wat belangstelling.

Bij de Internationalen won Seronval de eerste reeks voor Jurgen Wybo en Maarten Govaert, en in de tweede manche leek Wybo weer op weg naar de tweede stek tot koploper Seronval met lekke achterband kreeg af te rekenen. Woby bevestigde zijn goede doen van de laatste weken, verzwakte niet en bleef ruim buiten schot voor de reeks- en eindzege bij de Inters mx1/3A. Maarten Govaert mocht mee naar de hulde als tweede, de Oostrozebekenaar liet twee van zijn beste reeks-prestaties bewonderen en sloot af op de derde en tweede plaatsen bij de Inters mx1/3A. Bij de Inters mx2 de bloemen voor Torpie Van Hoe met reekszege en tweede plaats. Niki Debruyne mocht mee op de foto na zijn tweede en derde plaats en derde in eindstand. Bij de Inters- Open B ook al eentje uit onze provincie met Menenaar Tim Vandriessche met dubbele ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!