Andy Lefevere mikt op zesde Hemicuda-zege in Koekelare

07/10/15 om 22:04 - Bijgewerkt op 08/10/15 om 06:27

Zondag wordt in en rond Koekelare de 15de Hemicuda Rally verreden. De gezamenlijke organisatie van Autostal Hemicuda en Autostal Atlantic mag zo'n 95 deelnemers verwelkomen, waaronder een twintigtal buitenlandse teams.

Heel wat West-Vlaamse piloten trekken zondag naar de Rally van Doornik en dat is duidelijk te merken op de deelnemerslijst van de Hemicuda Rally. De wedstrijd is minder sterk bezet dan gewoonlijk, maar kan toch op de deelname van vijfvoudig winnaar Andy Lefevere rekenen. "In de East Belgian Rally kon ik kennismaken met een BMW 130i uit de stal van Charles Schmid en dat beviel me wel. Aangezien mijn Mitsubishi nog niet hersteld is na de crash in Wervik wou ik graag nog eens aantreden met een BMW. We zullen dit keer starten met de snelste BMW van Schmid, beter bekend als 'The Beast'. Het gaat om een iets agressievere wagen dan deze die we in Sankt-Vith best...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!