436 deelnemers voor stratenloop in Ruddervoorde

24/06/17 om 09:23 - Bijgewerkt op 29/06/17 om 14:38

Voor het eerst in de geschiedenis van de Ruddervoordse stratenloop werd er door de vele openbare werken een ander parcours uitgestippeld.

436 deelnemers voor stratenloop in Ruddervoorde

Met de stratenloop van FC Ter Mote is Platse Kermesse letterlijk in gang gelopen. Er hadden zich 276 atleten ingeschreven om 750 meter, 1.500 meter voor de jeugd, 4 kilometer of 12 kilometer te lopen. Op de 12 kilometer ging de overwinning naar Alexander Diaz Rodriguez voor Tomas Debevere en Timothy Van Belleghem. Bij de dames kwam Ann Sofie Claeys als eerste over de eindstreep voor Marlies Demeersseman en Lien Schrauwen. Op de 4 kilometer liep Pieterjan Dhaenekint de snelste tijd gevolgd door Martijn Hostens en Maarten Gyssels. Hilde Hindrycks was de eerste dame, Liesbeth Cappon werd tweede en de derde plaats was voor Naomi Clinckemaillie. Bij de jeugd ging de overwinning op de 1.500 meter naar Wout Baert voor Toon Claes en Nathan Rammant. Bij de meisjes liep Amelie Rammant voor Sarah Feys over de meet en op de derde plaats eindigde Aline Werbrouck. Op de afstand van 750 meter eindigde Tom Debusschere op de eerste plaats voor Alexander Dekeyser en Seppe Luckx. Bij de meisjes was Anna Geirnaert de snelste loopster voor Naomi Clinckemaille en Mila Van Den Bussche.

(GS)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!