Alexander ‘De Snor’ Revell blijft nog wat langer in onze streek

Redactie KW

De Nieuw-Zeelandse kampioen veldrijden zou normaal na één maand terugkeren naar zijn vaderland, maar blijft nu tot en met het wereldkampioenschap in Hoogerheide in onze regio.

Voor de Vlaamse veldritfan behoeft Alexander ‘De Snor’ Revell geen introductie meer. Zijn kenmerkende snor, tomeloze inzet en bereikbaarheid maakten de Nieuw-Zeelandse kampioen cyclocross tot een absolute publieksfavoriet. De veldritfanaten verwelkomden Alex, die rijdt bij Nichelson Bicycles uit Deerlijk, dan ook met open armen toen hij begin december terug de vlaamse slijkarena betrad.

“WK is een droom”

De Snor zou normaal één maand in onze regio rijden, maar kondigt vandaag aan dat hij ook de wedstrijden in januari tot en met het wereldkampioenschap in Hoogerheide zal betwisten. De kiwi verheugt zich: “Het is natuurlijk mijn droom om in de kolkende sfeer van Hoogerheide te kunnen crossen. Nichelson Bicycles en Bioracer hielpen me die droom waar te maken.”

Alex rijdt onder andere de bekende cross in Otegem de dag na het Belgische kampioenschap (13 januari) en het wereldkampioenschap in het Nederlandse Hoogerheide op twee februari en zijn fans kunnen hem ook ontmoeten bij de signeersessies op de standen van Nichelson Bicycles en Bioracer op de beurs Velofollies, die doorgaat in Xpo Kortrijk van 17 tot 19 februari.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier