VIDEO KW duimt voor de West-Vlaamse olympiërs in Rio

05/08/16 om 14:02 - Bijgewerkt om 14:02

De voorbije weken ging gastreporter Stijn Dejonckheere langs bij de West-Vlaamse olympiërs voor een duel in 'De Spelen Van Stijn'. Met een laatste terugblik op de reeks, hoopt Krant van West-Vlaanderen hen het beslissende duwtje in de rug te geven.

VIDEO KW duimt voor de West-Vlaamse olympiërs in Rio

De West-Vlaamse olympiërs wonnen niet meer allemaal in West-Vlaanderen, maar ze voelen zich duidelijk nog aangetrokken tot onze provincie. Dat bleek niet alleen uit de interviews met topvolleyballer Stijn Dejonckheere van Knack Roeselare, het werd ook bewezen door hun bereidwilligheid om mee te werken aan de videoreeks 'De Spelen Van Stijn'. Slechts met enkele olympiërs lukte het niet om een afspraak te maken. Geen kwestie van slechte wil, maar enkel door de overvolle wedstrijdkalender met veel buitenlandse meetings.

Vrijdagavond werden de Olympische Spelen in Rio officieel geopend. In 'De Spelen Van Stijn' slaagden niet alle olympiërs erin om het unieke duel te winnen, maar ons West-Vlaams hart hoopt uiteraard dat ze in Brazilië wél allemaal uitpakken met een knalprestatie.

(AD)

In de videoreeks 'De Spelen Van Stijn' dagen KW en gastreporter Stijn Dejonckheere de West-Vlaamse olympiërs uit tot een origineel duel. Volg de videoreeks op www.kw.be/despelenvanstijn

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!