Stijn Dejonckheere daagt West-Vlaamse olympiërs uit in 'De Spelen Van Stijn'

28/06/16 om 15:26 - Bijgewerkt om 15:26

Vanaf deze week maak je op KW.be kennis met de West-Vlaamse olympiërs. Krant van West-Vlaanderen kon topvolleyballer Stijn Dejonckheere strikken om als gastreporter bij hen langs te gaan voor een interview. Stijn ging echter nog een stapje verder en daagde de olympiërs uit tot een duel in 'De Spelen Van Stijn'.

De 28-jarige Stijn Dejonckheere is een geboren Torhoutenaar die sinds een aantal jaren in Roeselare woont. Hij is de vaste libero van landskampioen Knack Roeselare en heeft ook al heel wat interlands afgewerkt met de Red Dragons.

Naast zijn leven als professioneel sporter heeft Stijn met Studio 06 een eigen productiehuis, waarmee hij samen met de Sons of Gravity al meerdere spraakmakende trickshotfilmpjes de wereld instuurde.

Exclusief voor KW.be combineert hij nu zijn passie voor sport en video.

Comfortzone

In 'De Spelen Van Stijn' wordt de volleyballer echter uit zijn comfortzone getrokken. Hij neemt niet plaats achter de camera, maar maakt zijn debuut als interviewer.

Maar er is meer...Als volleyballer wist Stijn zich niet te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar in 'De Spelen Van Stijn' daagt hij alle olympiërs wel uit tot een origineel duel.

De reeks start nu donderdag 30 juni met marathonloper Koen Naert (zie teaser onderaan), daarna zal er iedere maandag en donderdag een nieuwe reportage online verschijnen op www.kw.be/despelenvanstijn.

Volgende week komen bijvoorbeeld zeiler Wannes Van Laer (maandag 4 juli) en discuswerper Philip Milanov (donderdag 7 juli) aan bod.

Volg de reeks De Spelen van Stijn op www.kw.be/despelenvanstijn

Stijn Dejonckheere daagt West-Vlaamse olympiërs uit in 'De Spelen Van Stijn'

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!