Marathonloper Koen Naert deelt heuglijk nieuws tijdens trainingsstage in Verenigde Staten

28/07/16 om 19:57 - Bijgewerkt om 19:57

De 26-jarige West-Vlaamse olympiër wordt in januari voor het eerst vader en steekt zijn vreugde daarbij niet onder stoelen of banken.

Marathonloper Koen Naert deelt heuglijk nieuws tijdens trainingsstage in Verenigde Staten

© VDB

Koen Naert, die afkomstig is uit Roeselare en sinds kort in Moerbrugge woont, vormt al tien jaar een koppel met zijn echtgenote Elise Cappelle. De marathonloper - die straks de Belgische kleuren verdedigt in Rio - betrekt zijn partner regelmatig bij zijn sportieve successen, maar vanuit zijn trainingsbasis in het Amerikaanse Mammoth Lakes mocht hij uitzonderlijk nieuws de wereld insturen.

Marathonloper Koen Naert deelt heuglijk nieuws tijdens trainingsstage in Verenigde Staten

"Soms denk je dat het leven niet meer beter kan worden, maar hé, dat is slechts tot je ontdekt dat je mama en papa wordt", liet hij via sociale media weten. "Wij verwachten onze eerste baby in januari 2017. Mama en papa zijn in de wolken en trots."

Momenteel kunnen Koen en echtgenote Elise dus niet samen genieten van het heuglijke nieuws. Hij is namelijk twee maanden in het buitenland in functie van de Olympische Spelen. Momenteel werkt de marathonloper nog een stage af in Mammoth Lakes, daarna vervoegt hij de Belgische delegatie in Uberlândia om uiteindelijk op 21 augustus aan te treden in Rio.

(AD)

In de videoreeks 'De Spelen Van Stijn' dagen KW en gastreporter Stijn Dejonckheere de West-Vlaamse olympiërs uit tot een origineel duel. Volg de videoreeks op www.kw.be/despelenvanstijn

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!