4 ex-KVK'ers over kersvers KV Kortrijk trainer Georges Leekens

04/06/09 om 19:23 - Bijgewerkt om 19:23

Bron: Kw

Maandag 8 juni wordt Georges Leekens door KV Kortrijk voorgesteld als 'trainer naar Engels model met algemene sportieve bevoegdheden voor het eerste elftal'. Voor Kortrijk een nieuwe stap in haar verdere professionalisering. Is Georges Leekens de geknipte trainer voor KVK ? Zal KVK aan al zijn eisen kunnen voldoen ? Slaat Kortrijk door zijn aantrekken geen stap over ? Wij vroegen het aan vier ex-KVK'ers die in het seizoen 1988-1989 al onder Georges Leekens werkten.

"Ik denk dat Leekens voor meer regelmaat zal zorgen, dat Kortrijk een rustig seizoen zal kunnen spelen. Dat zal nodig zijn in de vernieuwde competitie. Of dit KVK niet voor financiële problemen zal stellen ? Als je zo iemand aantrekt, weet je waar je voor staat : ofwel volg je hem, ofwel haal je hem niet binnen. Maar mocht het uiteindelijk toch tegenvallen, dan zullen ze een serieuze slag op hun kop krijgen. Maar je moet niet vertrekken van een doemjaar." (Ghislain Vergote)
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!