Paulette uit Spiere-Helkijn in de bloemetjes na jarenlange inzet voor Senior Sport

We herkennen op de foto v.l.n.r. Julien Deketele (fietstochten), Elza Deloose (schepen van Senioren), Roger Deldaele (schepen van Sport), Paulette Vandeginste (wandeltochten), Marie-Claire De Wulf (penningmeester), Linda Teirlinck (wandeltochten en seniorengym), Maurice Delcour (fietstochten), Francine Waelkens (fietstochten) en Anne De Meester (sportfunctionaris). Marc Bocklant, Alain Druart en Pascal D'Hondt ontbreken. © ADM
Redactie KW

Senior Sport organiseert het hele jaar door sportieve activiteiten voor de 50-plussers van Spiere-Helkijn. De groep telt nu 65 leden en er waren er afgelopen dinsdag 50 aanwezig op het jaarlijkse etentje in cafetaria Michelsberg. Op het jaarprogramma staan fietstochten van ongeveer 25 km (elke vierde dinsdag van de maand), wandelingen van 8 km (elke tweede dinsdag van de maand), seniorengym (elke maandag om 17 uur), yoga (elke dinsdag om 19 uur en donderdag om 21 uur), fitness en twee sportieve daguitstappen.

Een welgemeende dankjewel

Dit jaar werd Paulette Vandeginste gevierd omdat ze stopt als vrijwilligster. Ze organiseerde vele jaren de maandelijkse wandeltochten en voorzitster Linda Teirlinck neemt haar taak over. Paulette kreeg een welgemeende dankjewel van de sportdienst en een daverend applaus van de leden.

(ADM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier