Zwevezele rouwt om Emilia, Ludo en Linda op plaats ongeval en op Facebook

Redactie KW

Ruim een dag na het tragische ongeval waarbij Emilia Bonami en het echtpaar Ludo Den Baes en Linda Verrewaere uit Zwevezele het leven lieten, is het verdriet en het ongeloof bij de nabestaanden nog immens. Op de plaats van het ongeval worden bloemen neergelegd en op Facebook wordt opgeroepen om de begrafenis van Emilia bij te wonen.

Bij het ongeval reden Emilia Bonami, vriendin van wielrenner Guillaume Van Keirsbulck en ex-kandidate Miss West-Vlaanderen, en het koppel Ludo Den Baes en Linda Verrewaere frontaal op elkaar in. Alle drie de betrokkenen kwamen daarbij om het leven en de verslagenheid bij de nabestaanden was groot. Bij de familie en vrienden van het koppel dat met de motor onderweg was en bij die van de jonge Emilia. De dag nadien werden door verschillende mensen bloemen achtergelaten op de plaats van het ongeval.

Begrafenis als event op Facebook

Ook bij de vele jonge mensen die Emilia Bonami hebben gekend, maakte het ongeval een diepe indruk. Een Facebookpagina R.I.P. Emilia Bonami verzamelt rouwberichten van de online gemeenschap en iemand maakte zelfs een ‘eventpagina’ aan van de begrafenis van het meisje. Die vindt plaats op dinsdag 5 juli om 10.30 uur in de Parochiekerk van St. Jozef op de Hille in Zwevezele. De familie vraagt om de dresscode ‘wit met roze accenten’ in de mate van het mogelijke te respecteren.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

>> http://www.facebook.com/event.php?eid=140371896038096

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier