Zweedse topchef achter het fornuis van Kobe Desramaults

15/09/11 om 16:02 - Bijgewerkt om 16:02

Bron: Kw

De Zweedse topchef Magnus Nilsson was vandaag uitzonderlijk aan de slag in de keuken van Kobe Desramaults in Dranouter. Nilsson is nog maar 27 jaar maar behoort al tot de gastronomische top in de wereld. Samen met Kobe Desramaults werkte hij aan een spraakmakend menu van 16 gangen voor een select publiek van culinaire journalisten.

Wat dacht u van foreleieren in varkensbloed gedrenkt. Of mossen, zo uit het bos gehaald om te garnieren en dan weer andere mossoorten om te frit...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden