Zweedse topchef achter het fornuis van Kobe Desramaults

15/09/11 om 16:02 - Bijgewerkt om 16:02

Bron: Kw

De Zweedse topchef Magnus Nilsson was vandaag uitzonderlijk aan de slag in de keuken van Kobe Desramaults in Dranouter. Nilsson is nog maar 27 jaar maar behoort al tot de gastronomische top in de wereld. Samen met Kobe Desramaults werkte hij aan een spraakmakend menu van 16 gangen voor een select publiek van culinaire journalisten.

Wat dacht u van foreleieren in varkensbloed gedrenkt. Of mossen, zo uit het bos gehaald om te garnieren en dan weer andere mossoorten om te frit...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!