Zware ravage na ongeval met landbouwtractor

Redactie KW

Een grote landbouwtractor van het loonwerkbedrijf Marc Verduyn-Cuvelier uit Werken heeft op donderdagvoormiddag 11 november een Volkswagen personenwagen zwaar beschadigd bij een ongeval in Houthem (Komen), vlak over de taalgrens.

Het ongeval deed zich voor in de Kleine Doorwegstraat, waar omstreeks 9.30 uur de bewoner van het huis nr. 2 zijn Volkswagen achterwaarts uit de garage aan het rijden was. Op dat moment kwam net een grote landbouwtractor voorbij, die de nabijgelegen hoeve Bourgeois verlaten had zich begaf naar een veld wat verderop in de straat.

Wellicht heeft de chauffeur van de personenwagen het zware landbouwvoertuig niet bemerkt. Ook de bestuurder hiervan was compleet verrast en een aanrijding was onvermijdelijk : de Volkswagen werd meegesleurd en belandde een eind verder tegen een muurtje, nadat hij al een boompje had geramd. De bestuurder van de personenwagen zat geklemd in zijn voertuig en diende door de brandweer van Komen te worden bevrijd. Behalve een lichte shock liep hij verder geen ernstige verwondingen op. De materiële ravage is wel enorm. (WB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier