Zware aanrijding op kruispunt Penemolenstraat in Oekene

Redactie KW

Op een kruispunt van 2 landelijke asfaltwegen in Oekene zijn woensdagmorgen omstreeks 9 uur 2 auto’s zwaar gebotst. Alle twee de bestuursters werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Penemolenstraat met de Rennevoordestraat. Vermoedelijk heeft een van de bestuursters de voorrangsregels niet gerespecteerd. Een van de auto’s werd tegen een elektriciteitspaal geslingerd en zat daar geklemd tussen de paal en het andere voertuig. De brandweer van Ledegem en van Roeselare kwam ter plaatse om een bestuurster uit het wrak te bevrijden.

De twee bestuursters – een uit Ledegem en een uit Rumbeke- werden naar het ziekenhuis overgebracht. Ze liepen lichte verwondingen op. De bestuurster uit Rumbeke had net haar vijfjarig kind naar de kinderopvang in Oekene gebracht.

Op die landelijke wegen is het momenteel wat drukker dan doorgaans. Dat komt door de wegomleggingen voor het verkeer vanuit Rollegem-Kapelle en Sint-Eloois-Winkel richting Roeselare.

(JB, foto JB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier