Zwaar verkeersongeval nabij De Engel in Ichtegem eist één slachtoffer

© Johan Sabbe
Redactie KW

Woensdagvoormiddag iets voor 11 uur is een dode gevallen bij een verkeersongeval langs de Oostendesteenweg in Ichtegem, komende vanuit Torhout iets voorbij het kruispunt van De Engel.

Woensdag even vóór 11 uur werd langs de Oostendesteenweg in Ichtegem een 57-jarige vrouw uit Torhout bij het oversteken van de drukke straat dodelijk aangereden.

Het dramatische ongeval deed zich voor ongeveer ter hoogte van het vetverwerkende bedrijf Fapro. Op diezelfde plaats gebeurde er eind januari ook al een frontale botsing tussen twee auto’s, die zware materiële schade opliepen. Dit keer waren de menselijke gevolgen helaas erger : er viel een dode. De vrouw uit Torhout, die langs de Oostendesteenweg in Ichtegem geregeld haar tante komt bezoeken, werd bij het oversteken aangereden door een bedrijfswagentje van het bedrijf Devanet, behorende tot de G&V Energy Group. De vrouwelijke chauffeur, die uit de richting Oostende kwam, kon de klap niet vermijden. De voetgangster werd tot achter de struiken naast de weg geslingerd. Ze bleef er levenloos liggen.

Een vrij groot deel van de Oostendesteenweg werd een tijdlang voor alle verkeer afgesloten.

(JS)

Meer ook in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier