Zwaar verkeersongeval met ambulance in Bissegem

Redactie KW

Vrijdagavond zijn een ambulance en een personenwagen op elkaar ingereden ter hoogte van het kruispunt van de Heulsestraat met de Tientjesstraat in Bissegem. Beide ambulanciers en de bestuurster van de wagen raakten daarbij lichtgewond.

Vrijdagavond even na halfacht liep het mis op de Heulsestraat in Bissegem. Een ambulance van de brandweerdienst Kortrijk, die op weg was naar een dringende interventie, kwam ter hoogte van het kruispunt met de Tientjesstraat in nog onduidelijk omstandigheden in botsing met een personenwagen Peugeot. Door de klap werd de Peugeot weggeslingerd om uiteindelijk tot stilstand te komen in de populierenhaag van de woning op de hoek van de Heulsestraat en de Tientjesstraat.

Beide ambulanciers raakten daarbij lichtgewond, evenals de bestuurster van de rode Peugeot. Alledrie werden ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. Over de toestand van de vrouw is nog niets bekend. Door het ongeval was er gedurende enige tijd geen verkeer mogelijk in beide richtingen van de Heulsestraat. (NSK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier