Zoon van bekende lederzaak Romano uit Tielt maakt het in de bedrijfswereld

03/10/15 om 15:59 - Bijgewerkt om 15:59

Miguel Bethuyne staat aan het hoofd van het familiebedrijf Euroshop in Roeselare. Maar zijn roots verloochent hij niet. "Ik volg in Tielt mijn voetballende zonen op de voet en sta mijn ouders (Romano) bij om hun winkelbeleid te ondersteunen."

"Ik ben geboren en getogen in Tielt en woon er nog altijd", gaat de jongste zoon van de bekende lederzaak 'Romano' in de Kortrijkstraat in Tielt van start. "De handelszaak bestaat al bijna een eeuw en werd altijd overgedragen binnen de familie. Mijn pa Frank, net zeventig geworden en ma Christine, eind in de zestig, baten de zaak nog heel dynamisch uit. Ze zijn nog helemaal niet van plan om er het bijltje bij neer te leggen. Opvolgers als zij er straks mee ophouden, zijn er niet, dus zal er naar overnemers gezocht moeten worden. Noch mijn broer Benedikt, noch ikzelf waren of zijn van plan om in dit wereldje te stappen. Ik weet maar al te goed hoe het drukke leven van middenstanders eruit ziet en hoe alles eraan toe gaat. Het is zeven o...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!