Zondag nemen 5 (!) West-Vlamingen het tegen elkaar op in ‘Twee tot de zesde macht’ op Eén

Redactie KW

Gregory Derudder uit Wevelgem en Gregory Moulin uit Gits spelen er tegen Xavier Holvoet en Melodie Coudron uit Rekkem. Om het plaatje af te maken zit er ook een Zuid-West-Vlaamse in het BV-panel: Annelien Coorevits staat kok Jeroen Meus bij.

“Het was inderdaad bizar dat allebei de koppels uit de streek van Zuid-West-Vlaanderen kwamen” zegt Xavier. Gregory, Greg, Melodie en Xavier hadden al uitgebreid kennis gemaakt met elkaar toen ook de Bekende Vlamingen arriveerden. Xavier: “We wisten niet tegen wie we zouden moeten spelen en toen we hen hoorden toekomen, stonden we op het balkon. Het bleek Jeroen Meus en Annelien Coorevits te zijn… Toevallig is Annelien ook afkomstig uit Wevelgem.”

Voor Gregory en Greg is ‘Twee tot de zesde macht’ de tweede televisiequiz waarin ze meespelen. Eind augustus waren ze te zien in ‘De Premiejagers’ met Bruno Wyndaele, ook op Eén. “Het leek ons wel leuk om aan een televisiequiz deel te nemen. We hadden ons voor ‘De Premiejagers’ vorig jaar al ingeschreven, maar we hadden daarover niets meer gehoord. Tot ze ons dit jaar een brief stuurden en uitnodigden voor de preselecties. We zijn uiteindelijk twee keer op televisie geweest.”

Het programma ‘Twee tot de zesdemacht’ met vijf Zuid-West-Vlaamse kandidaten is te bekijken op zondag 20 oktober om 20.30 uur op Eén

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier