Zoekactie naar lichaam vermoorde vrouw in Moorsele gaat door

Redactie KW

Het parket van Kortrijk bevestigt over voldoende elementen te beschikken dat Caroline Vincke uit Moorsele om het leven werd gebracht. Haar stoffelijk overschot is evenwel nog steeds niet gevonden. Ook maandag werd met man en macht de hele dag tot in de valavond gezocht en gegraven in het centrum van Moorsele.

De speurders legden met de hulp van de Civiele Bescherming en een kraan opnieuw de grote gleuf, die de aannemer verleden week groef, bloot. In het centrum van Moorsele wordt momenteel de laatste hand gelegd aan verfraaiingswerken. De aannemer had nabij de St.-Martinuskerk de gleuf gegraven om grote rioolbuizen te leggen. De gleuf lag gedurende enkele dagen open en werd ‘s vrijdags gedempt. Het parket vermoedt dat het stoffelijk overschot van de vrouw daarin werd gedumpt.

Onrustwekkende verdwijning

De 42-jarige vrouw kwam vorige dinsdagavond niet meer thuis na een wandeling met haar hondje. Aanvankelijk was er sprake van een ontrustwekkende verdwijning. Het 32-jarige partner werd ondervraagd. Hij is intussen aangehouden op verdenking van moord. Ook de volgende dagen worden de graafwerken voortgezet.

(JPT)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Kortrijks Handelsblad en De Weekbode De Leie)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier