Zin in een folietje? Koop eens een ferry!

Redactie KW

De Gardenia, de ferry die jarenlang tussen Oostende en Ramsgate voer, wordt binnenkort openbaar verkocht in Brugge. Wie dus altijd al ‘wel eens zijn eigen bootje wilden kopen’, kan dan zijn kans gaan.

Goed nieuws voor wie zijn partner eens wil verrassen op een origineel cadeau – en bij voorkeur ook over enige kapitaalkracht beschikt. Op zaterdag 14 september start om 14 uur de openbare verkoop van het zeeschip De Gardenia in hotel-restaurant Weinebrugge in Brugge.

Handig is wel dat je ook voldoende ruimte hebt om je aankoop te herbergen: de Gardenia is een dikke 111 meter lang en net geen twintig meter breed. De Gardenia werd in 1978 gebouwd voor Townsend Thoresen, dat in 1987 P&O Ferries werd. De naam van de boot werd toen omgedoopt van European Enterprise tot European Endeavour. In juli 2002 werd het schip verkocht aan Transeuropa Ferries en kreeg het zijn huidige naam Gardenia. Sinds toen deed het dienst als ferry tussen Oostende en Ramsgate.

Gerechtsdeurwaarder Michel Vandemoortele uit Brugge mag alles in goeie banen leiden. Op zijn site kan je ook nog even op het gemak de voorwaarden nalezen – kwestie van geen impulsieve aankopen te doen: http://www.gardeniaship.tk/

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier