Zien en gezien worden op Piazza

Redactie KW

De Knokkenaars zijn blij met hun nieuwe Piazza plein. Begin dit jaat sloot het laatste terras op het Albertplein. De terrassen waren voor veel tweede verblijvers en Knokkenaars de ideale plaats om het schoon volk te bekijken en vooral om zelf gezien te worden. Het plein stond dan ook bekend als de “Place m’as-tu vu”. Nu is het plein ingericht als één groot terrascafé.

De “Place m’as-tu-vu ” zonder terrassen, dat was ondenkbaar. Enkele Knokse horeca-uitbaters staken daarom de koppen bij elkaar om van het plein weer een toplocatie te maken. Nu prijkt er een combinatie van open en gesloten terrassen in de stijl van het mondaine Knokke.

Tweede verblijvers voelden zich niet meer thuis in Knokke toen de vertrouwde terrassen één voor één verdwenen, maar nu moet Piazza opnieuw de ontmoetingsplaats worden om vooral je ogen de kost te geven.

Op de strengste wintermaanden na blijft het terras het hele jaar open. Het is de bedoeling dat er op termijn ook aan de andere kant van het Piazza plein terrassen komen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier