Zet West-Vlaanderen op het nieuwe Monopolybord

Redactie KW

In september 2011 komt Monopoly België, een nieuwe versie van het beroemde gezelschapsspel, op de markt. En zoals dat eerder ook al in andere landen het geval was, kan het publiek nu zelf bepalen hoe de vakjes worden ingevuld. Wij roepen uiteraard op massaal West-Vlaamse steden naar boven te stemmen!

Hasbro, de uitgever van Monopoly, organiseert via internet een volksraadpleging om de invulling van de vakjes te bepalen. Dagelijks kan elke deelnemer op drie steden stemmen. Er is een vaste lijst, maar de bezoekers kunnen ook zelf een stad aanduiden met hun derde stem. Na dit referendum wordt het nieuwe spelbord van de Belgische editie dan samengesteld met de twintig populairste steden uit de lijst, samen met de twee ‘wildcards’ met het grootste aantal stemmen.

West-Vlaanderen boven!

Momenteel doen de West-Vlaamse steden het niet echt goed. Brugge en Ieper prijken slechts op plaats 4 en 5, daarna volgen nog Oostende (13) en Kortrijk (18). Op de vaste lijst kan er ook nog voor Blankenberge gestemd worden, als wildcard kan je uiteraard voor eender welke gemeente stemmen. Daar kan je dan bijvoorbeeld je voorkeur laten blijken voor Roeselare, Tielt, Kortemark of Bikschote.

Uiteraard hopen we dat minstens één West-Vlaamse stad het eindbord haalt en daarom is ook jullie taak massaal de West-Vlaamse steden aan te prijzen. Succes!

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

>> Stemmen kan je hier : http://www.monopoly.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier