Zesjarige jongen komt om bij verkeersongeval (UPDATE)

Redactie KW

UPDATE Bij een ongeval langs de Zuiderlaan, de ring rond Waregem, is woensdagavond rond half zes een zesjarige jongen uit Waregem om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie van de zone Mira.

Bij een ongeval langs de Zuiderlaan, de ring rond Waregem, is woensdagavond rond half zes een zesjarige jongen uit Waregem om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie van de zone Mira.
De jongen stak samen met zijn ouders de weg over maar werd verrast door de hoge snelheid van een wagen die uit de richting van het station kwam. De jongen probeerde nog op zijn stappen terug te komen maar werd toch door de wagen opgeschept. Met zware verwondingen werd hij nog naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij even later echter overleed.

Een deskundige van het parket van Kortrijk kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De 23-jarige automobilist is alvast zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Hij heeft de feiten bekend. Volgens het parket was hij niet onder invloed. (Belga/AD)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 27 augustus 2010


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier