Zelfs verse dagschotels in The Sisters Food Factory

The Sisters Food Factory: Steven Jonckheere, Anouchka Blomme, Julie Van Den Heuvel en Stéphanie Van Den Heuvel. (Foto JS) © Johan Sabbe
Redactie KW

De automaat van The Sisters Food Factory, die meer dan tweehonderd verschillende producten bevat, werd vorige vrijdag officieel geopend.

Het lijkt wel een kleurrijk kermiskraam uit de oude doos op de hoek van de Noordlaan met de Industrielaan, maar dat is het niet. Het is een reusachtige automaat, de eerste Torhoutse shop die zeven dagen op de zeven het etmaal rond open is. Je vindt er allerhande voedingswaren en drank, maar ook pakweg tandpasta en vochtige doekjes, en bovendien een resem verse producten: keuze uit drie kant-en-klare dagschotels van Hostellerie ‘t Gravenhof en diverse soorten brood van bakkerij De Kruimel.

In de regen, maar de zussen Van Den Heuvel zorgden in hun blitse outfit voor het mooie weer. “Waarom we met dit unieke project van start zijn gegaan?” aldus Stéphanie. “Het leven dendert aan een razend tempo voort. Velen zijn gehaast en hebben tijdgebrek. Nochtans is gezond eten belangrijk. En dus vullen wij het gat in de markt: de mensen kunnen allerlei lekkers uit onze automaat halen, net als andere producten die ze plots nodig hebben op momenten dat de gewone winkels allang gesloten zijn.

(JS)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier