'Zee van smaak' zet kustgastronomie in de kijker

27/04/13 om 14:05 - Bijgewerkt om 14:05

Bron: Kw

Provinciebedrijf Westtoer en sterrenchef Stéphane Buyens gaan samen in zee voor het project Zee van Smaak. Daarmee wil Westtoer de kustgastronomie in de kijker zetten.

De hele zomer lang wil Westtoer de toerist grote en kleine restaurantadressen langs de hele kustlijn laten ontdekken, als eerbetoon aan de culinaire schatten uit de Noordzee. Westtoer en Stéphane Buyens pakken in dat ka...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden