'Zee van Smaak' dit jaar met topchef Stéphane Buyens

15/03/13 om 13:53 - Bijgewerkt om 13:53

Bron: Kw

Ook dit jaar worden er aan onze kust onder het label 'Zee van Smaak' weer exclusieve gastronomische avonden met Noordzeeproducten georganiseerd. Ze vinden plaats in drie beachclubs, en het menu wordt samengesteld en geserveerd met de signatuur van Stéphane Buyens, de topchef van het tweesterrenrestaurant Le Fox.

De culinaire schatten van onze eigen Noordzee worden gepresenteerd op diverse data tussen 30 mei en 15 juni, in het sublieme decor van de beachclubs Windekind in Oostduinkerke, Twi...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!