'Zee van Smaak' dit jaar met topchef Stéphane Buyens

15/03/13 om 13:53 - Bijgewerkt om 13:53

Bron: Kw

Ook dit jaar worden er aan onze kust onder het label 'Zee van Smaak' weer exclusieve gastronomische avonden met Noordzeeproducten georganiseerd. Ze vinden plaats in drie beachclubs, en het menu wordt samengesteld en geserveerd met de signatuur van Stéphane Buyens, de topchef van het tweesterrenrestaurant Le Fox.

De culinaire schatten van onze eigen Noordzee worden gepresenteerd op diverse data tussen 30 mei en 15 juni, in het sublieme decor van de beachclubs Windekind in Oostduinkerke, Twi...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden