‘Zee van Smaak’ dit jaar met topchef Stéphane Buyens

© IV
Redactie KW

Ook dit jaar worden er aan onze kust onder het label ‘Zee van Smaak’ weer exclusieve gastronomische avonden met Noordzeeproducten georganiseerd. Ze vinden plaats in drie beachclubs, en het menu wordt samengesteld en geserveerd met de signatuur van Stéphane Buyens, de topchef van het tweesterrenrestaurant Le Fox.

De culinaire schatten van onze eigen Noordzee worden gepresenteerd op diverse data tussen 30 mei en 15 juni, in het sublieme decor van de beachclubs Windekind in Oostduinkerke, Twins in Bredene en Anemos in Heist. De hotelschool Ter Duinen staat garant voor een excellente bediening en service. De deelnameprijs bedraagt 49 euro per persoon, zomercocktail en twee glazen wijn inbegrepen. Info en reservaties vanaf mei op www.zeevansmaak.be

Sea & Shop

De Kust zet dit jaar ook weer heel sterk in op het shoppinggebeuren. Dat de winkels hier ook op zondag open zijn, is natuurlijk een bijzondere troef. Wie dit voorjaar in een hotel aan de kust logeert, zal vanaf 15 april een gratis shoppingpocket krijgen, met daarin meer dan 120 adressen die een voordeel aanbieden. Een opvallende stijlvolle affiche in lichte retrostijl begeleidt deze campagne ‘Sea & Shops’. (JRE)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier