Zargal, FP Metal en NHV kanshebbers voor Trends Gazellen Ambassadeurs

Redactie KW

Het economisch weekblad Trends nomineerde de 200 snelst groeiende bedrijven in West-Vlaanderen als ‘Trends Gazellen’.

Trends nomineert ieder jaar in elke provincie de snelst groeiende bedrijven als ‘Trends Gazellen’, onderverdeeld in 3 categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Gazellen zijn bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden.

Vlaamse ambassadeur

Zargal (Oostende) FP-Metal (Gullegem) en Noordzee Helikopters Vlaanderen (Oostende) zijn de sterkste groeiers in de provincie. Voka West-Vlaanderen heeft hen intussen gefeliciteerd met de erkenning. Anders dan de voorbije jaren worden er geen provinciale Trends Gazellen Ambassadeurs aangeduid. Per categorie wordt er één ambassadeur verkozen voor heel Vlaanderen. De uitreiking van die awards vindt plaats op 21 maart op de Beurs Ondernemen in Brussel.

In de categorie kleine ondernemingen is het bedrijf Zargal uit Oostende de snelste groeier van de provincie. Zargal is producent van PP- en PET-verpakkingsband. Bij de middelgrote ondernemingen is dat FP-Metal, specialist in precisiemetaalbewerking van half-fabrikaten tot afgewerkte constructies uit Gullegem. Bij de grote ondernemingen gaat het om Noordzee Helikopters Vlaanderen uit Oostende, een internationaal helikoptertransportbedrijf.

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier