Zangeres Trisha nodigt verzamelde pers uit voor… ‘porseleinen facetten’ in haar mond

Redactie KW

Trisha, de vriendin van missmaker Ignace Crombé uit Deerlijk, heeft vandaag een mysterieuze persconferentie georganiseerd in Gent.

Eens ter plaatse bleek ze de titel van haar nieuwste single ‘De wereld is veel mooier als je lacht’ met sprekend gemak te koppelen aan een esthetisch intermezzo ter hoogte van de mondholte.

In Gent kreeg ze immers haar nieuwe ‘porseleinen facetten’ – een facet is een laagje vulmateriaal (een schildje) van composiet of porselein dat op de tand wordt gekleefd – waardoor ze er nu nog stralender uitziet. “Twee bezoekjes aan de studio in Gent volstonden voor mijn droomgebit”, zegt Trisha met een stralende glimlach. “Na een gesprek met de consulente nam een tandarts een afdruk van mijn tanden. Op basis daarvan ontwierp men facetten, die perfect aansluiten bij mijn tanden en tandvlees. Na een simulatie wist ik precies wat het effect zou zijn. Tijdens een tweede bezoek werden de facetten geplaatst. Dat gebeurde volledig pijnloos en het duurde amper één uurtje.”

Met haar nieuwe smile wordt Trisha vanaf nu ook een gezicht van GlamSmile en vult ze hierdoor het rijtje aan van Annelien Coorevits en Joke Van de Velde, de twee andere ‘Glambassadors’…

(PADI/FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier