Wouter Vanderjeugt verkozen tot Jonge Vlaamse aannemer 2009 categorie voltooiing

Redactie KW

Tijdens de voorstelling van het jaar- en studierapport van de Vlaamse Confederatie Bouw werd Boezingenaar Wouter Vanderjeugt verkozen tot jonge Vlaamse aannemer 2009 categorie voltooiing.

Hij kreeg de prijs voor de innovaties en investeringen in hun bedrijf de laatste jaren waardoor ze de huidige crisis met een kleine groei doorkomen, en voor zijn inzet als bestuurslid bij de Vlaamse Confederatie Bouw en afgevaardigde Nationaal, bij club Jongbouw, bestuur vakblad ‘de Vlaamse schrijnwerker’.

“We zitten momenteel midden in een belangrijke groeifase. Vijftien jaar terug zaten we met een verouderd machinepark. De machines hebben we stap voor stap vervangen zodat we nu een vrij recent machinepark hebben. We hebben daarop gewacht om te verhuizen van de woonzone hier naar de Ieperse industriezone in de Bargiestraat 19, Boezinge waar we vanaf 2010 te vinden zijn en waar we drie keer zoveel ruimte hebben als nu. Er komt daar ook een toonzaal met ontvangstruimte en een expo met foto’s van wevrven.” Naast de drie zaakvoerders werken er momenteel nog vier werknemers bij BVBA Vanderjeugt. (FB)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws West) van 16 oktober 2009.

http://www.vdj-schrijnwerk.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier