Wouter Deprez stelt laatste vader-zoon-boek voor

Redactie KW

Wouter Deprez heeft een derde boekje uit. Opnieuw met brieven aan z’n intussen driejarige zoon, die er in deze bundel ook een broertje bij krijgt. De cabaretier uit Geluwe vertrekt eind van de maand voor één jaar naar Zuid-Afrika. Hij stelde z’n – naar eigen zeggen laatste – vader-zoon-boek voor in Gent, waar hij al jaren woont.

Wouter Deprez begon drie jaar geleden met het schrijven van brieven aan z’n toen pasgeboren zoon. Een selectie daarvan verzamelde hij in een boekje, en intussen verscheen er elk levensjaar van Deprez junior een bundel. In deze derde bundel, met als titel ‘De hond is een beetje kapot’, beschrijft Deprez hoe hij zich voelt als hij bij z’n zoon is, hem aan de slag ziet, of bepaalde uitspraken doet. En in dit boekje komt er een tweede zoontje bij.

Wouter Deprez vertrekt eind van de maand voor één jaar naar Zuid-Afrika, samen met z’n vrouw en twee zonen. Zij gaat er ontwikkelingswerk doen, hij zal er schrijven, en reportages maken voor ondermeer Radio 1.

‘De hond is een beetje kapot’ ligt vanaf vandaag in de boekhandel, en is uitgegeven bij Uitgeverij De Eenhoorn, uit Wielsbeke.

(MD/LD)

Meer in het nieuws van Focus-WTV vanaf 18 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier