Winkelweb viert 50.000ste bezoeker met BV’s in winkel in Oostkamp

Redactie KW

Winkelweb, het online winkelplatform voor de West-Vlaamse handelaars, heeft zijn 50.000ste bezoeker ontvangen en dat werd uitgebreid in de verf gezet in de Oostkampse designwinkel Madeliefje.

Met het Winkelweb willen Ondernemerscentra West-Vlaanderen, Innovatiecentrum West-Vlaanderen en Mariasteen samen met Unizo en de tien deelnemende steden en gemeenten handelaars de kans geven om naast hun fysieke winkel ook online een shop uit te baten. Oostkamp is een van de tien steden en gemeenten die in West-Vlaanderen het Winkelweb hebben helpen lanceren. Op dit ogenblik zijn zowat 600 West-Vlaamse handelaars aangesloten op het Winkelweb.

Om de consument te bedanken voor het vertrouwen wordt naar aanleiding van de feestdagen een grote kerstactie ontwikkeld. Een aantal bekende West-Vlamingen, onder wie Kurt Defrancq, Piet Huysentruyt en Stephanie Coorevits, vertelt hoe zij de kerstperiode beleven, waar zij liefst gaan shoppen en wat hun favoriete kerstgeschenken zijn. De interviews met bekende West-Vlamingen kan je nalezen op www.hetwinkelweb.be.

(AFr)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier