“Wij zouden nogal vaak met elkaar in de clinch gaan”, Gaëlle en zus Magali over ‘Mijn Restaurant!

Redactie KW

Gaëlle (20) en Magali Six (23). De eerste kent u van ‘Mijn restaurant !’, de tweede werkt dan weer mee áchter de Italiaans-Knokse culinaire schermen; de door Magali opgerichte Facebookgroep van Dell’Anno telt momenteel al 16.563 leden. “Wij zouden nogal vaak met elkaar in de clinch gaan”, vertellen de zussen.

Magali is net terug van vakantie : “Voor een weekje. Ik wou Gaëlle niet te lang in de steek laten (lacht).” “Ik was graag mee op reis vertrokken”, glimlacht Gaëlle, als we met ons gedrieën de rust hebben opgezocht. „Aan de andere kant : wat Claudio en ik nu in de plaats krijgen, is onbetaalbaar.”

Wat vind jij als binnenhuisarchitecte van Dell’Anno ?

Magali : „Zeer mooi. Bart Lens, een van mijn voorbeelden, heeft heel mooi werk geleverd. Ik had het niet beter gekund (lacht).”

Je volgt ook alle afleveringen ?

Magali : „Ja-ah ! Ik vind dat ze het heel goed doen : mijn zus is al altijd zichzelf gebleven en Claudio ook. Ik vind dat ze goed overkomen, gemotiveerd, vriendelijk…”

Gaëlle : „Vriendelijk ? (lacht) Ik dan.”

Magali : „Claudio kan zich nu voor heel Vlaanderen bewijzen als chef : dat is onbetaalbare reclame. Maar Gaëlle heeft mij nog meer verrast : ik had nooit durven denken dat zij het er zo snel zo goed van af zou brengen.”

Rebekka en Deborah, concurrenten van Gaëlle en Claudio, zijn zussen. Zouden jullie samen aan zoiets kunnen meedoen ?

Magali : „Oei, neen. Wij zouden nogal vaak met elkaar in de clinch gaan, vrees ik.”

Gaëlle : „Jij zou na één week rondlopen met een gebroken arm en ik na twee weken met een blauw oog (lacht).”

Magali : „Daarvoor verschillen we te veel.”

Gaëlle : „Vanbuiten lijken we misschien goed op elkaar, maar vanbinnen zeker niet.”

Magali : „Maar we delen ook bepaalde karaktertrekken : we zijn allebei even gemotiveerd om ergens te geraken in het leven, om de mensen rond ons graag te zien.”

Gaëlle : „Wij zijn het prototype van een zusterrelatie : haat en liefde liggen dicht bij elkaar.”

Magali : „Met daarbij de gewoonlijke zusterruzies die nooit lang duren. Het onderwerp van die ruzies ? Gemakkelijk : kleren.” (Michael Cornette)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen van 8 mei 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier