Wielerfan vindt na een jaar verloren identiteitskaart terug op Carrefour de l’Arbre tijdens Parijs-Roubaix

Redactie KW

De Bavikhoofse supportersclub van Stijn Devolder huurde een erf af op een van de cruciale passages in de Hel van het Noorden tijdens Parijs-Roubaix: Carrefour de l’Arbre.

Sylvie de Clerck uit Bavikhove was een van die supporters. Vorig jaar verloor zij haar identiteiskaart op Carrefour de l’Arbre.

“Vorig jaar waren we op dezelfde plek van de partij. Ondanks de mooie wedstrijd die Volderke reed, eindigde mijn dag in mineur. Bij thuiskomst bleek mijn kaartendoosje met alle identiteitsdocumenten zoek.”

“Hét bewijs dat hier geen kat komt”

“Gelukkig stak er geen geld in. Ik vroeg in het afgelopen jaar geen nieuwe identiteitskaart aan maar deed wel regelmatig aangifte met de melding dat ik mijn kaart verloren was zodat ik altijd een vervangend identiteitsbewijs kreeg. Toen we hier aankwamen keek ik nog eens goed rond en tot mijn eigen verbazing vond ik snel mijn blikken doosje terug. Bovendien zat alles er nog in. Gewoon het feit dat ik het na een jaar nog terugvind, bewijst echt wel dat we hier in the middle of nowhere zitten”, besluit de Cleck.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Gaver) van 17 april 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier