Wevelgemse tweelingzussen dingen naar het kroontje van Miss West-Vlaanderen

Redactie KW

Charlotte en Justine Maes zijn tweelingzussen, zitten samen in het zesde jaar handel van het Sint-Amandscollege in Kortrijk en zijn beide finalisten in de verkiezing van Miss West-Vlaanderen.

De 18-jarige tweelingzussen Charlotte en Justine kunnen voor hun deelname aan Miss West-Vlaanderen rekenen op de steun van ouders Danny Maes en Hilde Vannest. Ook zus Annelien (22) en broer Nicolas (25) staan achter de tweeling. “Eigenlijk is deze verkiezing heel leuk. De meisjes kunnen het uitstekend met elkaar vinden, we hebben al heel wat toffe dingen mogen doen. We doen nieuwe ervaringen op, leren veel nieuwe mensen kennen”, klinkt het bij de twee.

De zussen kijken trouwens al uit naar een zomer vol activiteiten als finalisten van Miss West-Vlaanderen. “Als tweeling ben je eigenlijk vaak samen, het is ook leuk dat je nergens alleen naartoe moet. Het zou geweldig zijn mochten we samen doorgaan naar de Miss België-verkiezing. Maar uiteindelijk genieten we nu al van alles wat we als finalistes mogen doen.”

(Lien)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode Leie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier