Westkerkse Sarah Traen covert MIA op MNM

Redactie KW

Sarah Traen (15) uit Westkerke is op dinsdag 22 maart te horen tijdens De Ochtendshow van MNM. Ze covert er live ‘Mia’ van Gorki, een klassieker die twintig jaar geleden geschreven werd.

Het is dit jaar exact twintig jaar geleden dat Gorki met ‘Mia’ een echte klassieker schreef. Om dat te vieren gaan Peter Van de Veire en Eva Daeleman van radiozender MNM op zoek naar de mooiste cover van de ’90s-hit. Tot en met afgelopen maandag konden de luisteraars een audio- of video-opname met hun cover van ‘Mia’ naar MNM doorsturen. En dat hebben ze massaal gedaan, zo ook Sarah Traen (15) uit Westkerke.

“En tot mijn grote verbazing ben ik een van de vier finalisten! Daar ben ik wel supertrots op! Dinsdag moet ik naar de studio waar ik in het programma De Ochtendshow , live Mia mag zingen. Vrijdag wordt de winnaar bekend gemaakt”, lacht de vierdejaarstudente wetenschappen van het Sint- Godelievecollege in Gistel. Hiermee is Sarah niet aan haar proefstuk toe, want een paar jaar geleden deed zij enkele rondes mee in de audities van Ketnet Pop.

Een voorproefje van de vier finalisten kan men beluisteren op mnm.be/artikel/196631. Stemmen kan op mnm.be

(EN)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie De Zeewacht) van vrijdag 25 maart

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier