West -Vlamingen ontvangen vastgoedoscars van CIB

Redactie KW

CIB Vlaanderen, de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen, reikte in Mechelen voor de zesde keer de Real Estate Awards uit. De West-Vlamingen Bruno Devriese uit Gullegem en Thomas Couckuyt uit Ingelmunster vallen in de prijzen.

‘De Real Estate Awards gelden als ‘vastgoedoscars’ waarmee de beroepsvereniging van vastgoedprofessionals de inzet en het harde werk bekroont, die binnen de vastgoedsector worden geleverd. In de categorie ‘starter’ gaat de Real Estate Award naar Bruno Devriese.

Eigen stijl

De Gullegemnaar is exact een jaar bezig met zijn vastgoedkantoor, maar heeft in die korte tijdspanne al heel veel bereikt. Het vastgoedkantoor blinkt uit door zijn stijl, de goede verkoopsresultaten en de zeer persoonlijke aanpak. Dit alles heeft deze jongeman op dertigjarige leeftijd in zijn eentje verwezenlijkt.

Erasmusprijs

Voorts is er de Erasmusprijs. Deze prijs plaatst de vastgoedstudent met het beste eindwerk van het academiejaar 2010-2011 in de schijnwerpers. Dit jaar dienden in totaal twaalf onderwijsinstellingen (drie hogescholen en negen Syntra-centra) hun beste eindwerk in.

Dit jaar gaat die naar Thomas Couckuyt (Hogeschool Gent) uit Ingelmunster met zijn eindwerk ‘Een slechte huurder… wat met mijn rendement en hoe voorkomen?’ De winnaar ontvangt een cheque van 1.000 euro.

(JPT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier