West-Vlaanderen is één Michelinster rijker dankzij Le Sel Gris

25/11/08 om 17:22 - Bijgewerkt om 17:22

Bron: Kw

West-Vlaanderen is één Michelinster rijker. In Duinbergen is de 26-jarige chef Frederik Deceuninck erin geslaagd om met zijn piepjonge restaurant Le Sel Gris een ster binnen te rijven. De prestigieuze culinaire gids Michelin noemt Le Sel Gris een vernieuwend restaurant aan zee, achter een onopvallend grijze gevel. Voor de rest zijn er geen verrassingen in onze provincie.

De Karmeliet in Brugge behoudt zijn drie Michelin-sterren en blijft daarmee een van de twee restaurants die tot de absolute top behoren in ons land. Maar er is ook een nieuwkomer. Hier op de dij...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!