West-Vlaanderen is één Michelinster rijker dankzij Le Sel Gris

25/11/08 om 17:22 - Bijgewerkt om 17:22

Bron: Kw

West-Vlaanderen is één Michelinster rijker. In Duinbergen is de 26-jarige chef Frederik Deceuninck erin geslaagd om met zijn piepjonge restaurant Le Sel Gris een ster binnen te rijven. De prestigieuze culinaire gids Michelin noemt Le Sel Gris een vernieuwend restaurant aan zee, achter een onopvallend grijze gevel. Voor de rest zijn er geen verrassingen in onze provincie.

De Karmeliet in Brugge behoudt zijn drie Michelin-sterren en blijft daarmee een van de twee restaurants die tot de absolute top behoren in ons land. Maar er is ook een nieuwkomer. Hier op de dij...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden